Varför startar man en matblogg? Jag tror det bara finns ett bra svar på en sådan fråga; För att man helt enkelt älskar mat. Visst går det bra att varje dag lägga ut en bild på Facebook för att visa vad vi har ätit till lunch, men hur tradigt blir inte det? På twitter kan vi vara snabba och aktuella och på instagram kan vi gödsla med fantastiska bilder. Men är någon lösning egentligen den perfekta. Nä. Inte riktigt. Däremot finns det ingen av lösningarna som utesluter de andra. En blogg är perfekt för längre texter, presentationer, fast material och framförallt recept. För vem vill läsa recept på Instagram? Däremot är en blogg inte den bästa lösningen för snabba nyheter, som att någon butik har extrapris på fantastiska produkter och redskap. Då kör vi med twitter. Kombinationen är alltså den bästa. Och mest tidskrävande. Men tidskrävande är inget man får vara rädd för. Speciellt inte om man vill laga god mat. God mat kan ta tid.

Så här är den nu alltså. Min matblogg. Jag ska försöka fylla den med så mycket matnyttigt jag bara kan. (Kunde inte låta bli). Så sätt er ner bekvämt i en soffa, släng upp benen på vardagsrummsbordet och sätt er bekvämt, och läs om mat! För mat, det är nämligen helt fantastiskt!

Ibland blir det lite stökigt
Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få e-post när det händer något matnyttigt på sidan. Vi samlar in namnuppgifter för att du ska få ett mer personligt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration! Titta i din e-post för att bekräfta. Genom att bekräfta din prenumeration godkänner du matpunktens integritetspolicy.

Pin It on Pinterest