Kära läsare. Jag hade ovan satt upp en timer tidigare (lite som filmen Julie & Julia) när projektet skulle vara klart, men inser nu att det inte kommer att hålla. Livet tog en annan vändning. Jag började skjuta pilbåge och tävla på elitnivå och det tar väldigt mycket av min lediga tid. Det sagt betyder inte att jag kommer kasta in handduken och avsluta projektet, inte alls faktiskt. Det får helt enkelt bara lov att ta lite längre tid.

Jag ska försöka skriva så fort jag kan och peta in lite recept när man känner att bågarmen behöver vila lite. Jag kanske alltså inte börjar med att vispa massa maränger. 😛 Men håll ut, bloggandet har inte tagit slut, det tar helt enkelt bara lite längre tid. Håll utkik och om du vill prenumerera på mitt nyhetsbrev så kommer du få ett mail när något nytt finns publicerat.

L’Omelette Brouillée
Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få e-post när det händer något matnyttigt på sidan. Vi samlar in namnuppgifter för att du ska få ett mer personligt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration! Titta i din e-post för att bekräfta. Genom att bekräfta din prenumeration godkänner du matpunktens integritetspolicy.

Pin It on Pinterest