Ett sånt här projekt är inte busenkelt. Det krävs mycket funderingar. Hur ska det gå till? Lagar man från pärm till pärm? Jag har provat lite hemma och det har visat sig vara både en bra och dålig idé att laga från pärm till pärm utan att hoppa bland olika kapitel. För mitt lärande kanske det blir bra att laga i ordning då man får fokus på ett speciellt ämne. Men det kan också bli lite enformigt. Matlagning ska vara kul! Om du lagar din mat utan glädje och passion, kommer det inte bli speciellt bra.

Jag har bestämt mig för att blanda de båda tillvägagångssätten. Börja från början, men samtidigt hoppa i boken lite då och då. Många recept består också av olika delar från boken, och för att lyckas ibland så måste man hoppa bland sidorna ändå. Jag kommer att starta med de fem grundsåserna. För kan du dessa så har du lärt dig de viktigaste av alla grundtekniker. Utan en god sås eller buljong så saknar du halva din anrättning.

Get ready, set, cook!

Sauce Tomate
Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få e-post när det händer något matnyttigt på sidan. Vi samlar in namnuppgifter för att du ska få ett mer personligt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration! Titta i din e-post för att bekräfta. Genom att bekräfta din prenumeration godkänner du matpunktens integritetspolicy.

Pin It on Pinterest