När iallafall jag tänker på varma mackor tänker jag ofta; tråkigt, enkelt, snabbmat och jag får en känsla av att jag är lite lat. 

Men behöver det verkligen vara så? Absolut inte! Lägger man lite kärlek på innehållet så kan det bli en otroligt god anrättning. Och dessutom gå det rätt fort och är rätt smärtfritt att göra. Idag blev min med två olika ostar, emmentaler och en engelsk cheddar, sen basturökt skinka, dijonsenap, solmogen tomat och diverse örtkryddor. Det blev mums fillibabba!

Grillen ni ser på bilden har jag hittat på Lidl för 499:-. Den funkar helt okej och plattorna är lätta att plocka bort och göra rent. Dock är det något ojämn värme mellan övre och undre delen. Maskinen  är robust och stadig, dock känns inställningsvredet för den fasta höjden otroligt plastig. Men för priset så får man en otroligt kompetent bordsgrill för allt möjligt.

Att laga middag mitt i middagslagningen
Vad heter delen på djuret?
Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få e-post när det händer något matnyttigt på sidan. Vi samlar in namnuppgifter för att du ska få ett mer personligt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration! Titta i din e-post för att bekräfta. Genom att bekräfta din prenumeration godkänner du matpunktens integritetspolicy.

Pin It on Pinterest