Här om dagen satt jag och slötittade lite gamla avsnitt av Mitt Kök på TV4-play. Det var en sak jag verkligen fastnade för och det var Tommy Mylymäkkis äggcocotte med chorizo och chili. Det såg så otroligt gott ut. Den där perfekta kombon med sälta, hetta och olika konsistenser tillsammans med det krämiga ägget. En ägg- och korvfrukost på steroider.

Färsk chorizo är inga problem att hitta. Det finns lite här och var men ett säkert kort för en sån produkt är ju faktiskt Lidl. Dom har otroligt många olika goda spännande korvar. Receptet är busenkelt. Inga som helst konstiga ingredienser, och inte ett enda moment som är svårt. En 10-åring skulle klara detta galant. Och det blir riktigt riktigt gott! Prova vetja! Receptet hittar du här!

Pyttipanna, fast ändå inte
Alla dagar blir inte som man tänkt sig
Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få e-post när det händer något matnyttigt på sidan. Vi samlar in namnuppgifter för att du ska få ett mer personligt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration! Titta i din e-post för att bekräfta. Genom att bekräfta din prenumeration godkänner du matpunktens integritetspolicy.

Pin It on Pinterest