Alla har vi dagar där tiden inte riktigt räcker till. Men du vill fortfarande äta nåt gott och fräscht. Det finns massa bra rätter som inte behöver innefatta fiskpinnar och pulvermos.

Fiskpinnar och pulvermos funkar det också, men om vi ska vara ärliga, hur kul är det egentligen? Jag hade en sån där dag idag, för mycket att göra och för lite tid. Jag har jobbat med en massa retuschering av produktbilder samtidigt som jag har haft min farbror här som har hjälpt mig att bygga om lite i köket. Köket blev hur bra som helst och jag har fått en massa mer plats för saker, på ett snyggt sätt. Med mina idéer och snickrande av farbror förvandlade vi ett gammalt tråkigt kylskåpsutrymme av gammal tråkig spånskiva till en snygg och trevlig förvaringsplats.

Efter en dag kombinerat med fotojobb och massa byggstädning så har man inte riktigt ork till att ställa sig och laga nåt avancerat. Redan vid lunchtid, när jag värmde lite spenatsoppa från tidigare, så visste jag att kvällen skulle bli så här. Redan då tog jag fram två frysta skivor fläskkarré ur frysen för att snabba på middagen. Nu när det var matdags skivade jag upp karrén, hackade lite lök och fräste snabbt i en gryta. På med vatten, en färdig blandning av en kryddpasta på penang curry och cocosmjölk, låta koka ihop, i med lite paprika. Serverat med vanliga äggnudlar. Gott och det tog nog inte mer än 10-15 minuter totalt. Väldigt mycket godare än pulvermos. 🙂

Ha en toppenkväll alla matnördar!

Det är mycket nu...
Tips för er med en Tassimo
Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev!

Prenumerera på mitt nyhetsbrev för att få e-post när det händer något matnyttigt på sidan. Vi samlar in namnuppgifter för att du ska få ett mer personligt nyhetsbrev.

Tack för din prenumeration! Titta i din e-post för att bekräfta. Genom att bekräfta din prenumeration godkänner du matpunktens integritetspolicy.

Pin It on Pinterest